ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNİN HERŞEYİNİ HİSSEDER!

İstanbul Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında Öğretmen Buluşmaları gerçekleştirildi. Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Coşkun Yılmaz ile keyifli  bir söyleşi yapıldı. Toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz; “Gerçek öğretmen öğrencisinin aç mı tok mu; paraya ihtiyacı var mı yok mu hisseder.” dedi.

İstanbul Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında gerçekleştirilen Öğretmen Buluşmaları İstanbul Arkeoloji Müzesi Kütüphanesinde büyük bir katılımla yapıldı. İstanbul Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Coşkun Yılmaz ile keyifli  bir söyleşi yapıldı. Anadolu Mektebi İstanbul il koordinatörü Safiye Önal'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve okulumuzu temsilen proje kodinatör öğretmenimiz Fatoş Güneş AKYÜREK'n katıldığı toplantıda, öğretmen öğrenci ve veli üçlemesi ele alındı. Genel olarak soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz; “Anne babaysanız sahip olabileceğiniz en iyi varlık çocuktur. Sistem olarak insanı insan yetiştirir. Anne baba kucağında başlayan eğitim öğretim mezara kadar devam eder. Dolayısıyla öğretmen bu süreçte önemli bir yer tutmaktadır. Gerçek öğretmen öğrencisinin aç mı tok mu; paraya ihtiyacı var mı yok mu hisseder.” dedi. İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit Yentür, Türkiye Maarif Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 13:25 - Görüntülenme: 55