OKULUMUZUN FİZİKİ DURUMU

Fiziki durum

Halen eğitim-öğretimi sürdürmekte olduğumuz okul binamız 3 katlı tek blok halinde olup, 16,000 metrekarelik bahçe içerisinde yer almaktadır.

Okulumuzda 1 fizik  laboratuarı,1 Kütüphane,1 Çok amaçlı salon,1 kantin, 22 derslik, bulunmaktadır.

Birimler arası haberleşme ve bilgi alışverişi birimlerden sorumlu müdür yardımcıları tarafından yapılmaktadır.

Zümre Başkanları ile çeşitli zümreler arasındaki koordinasyon sağlanmaktadır.

Okulun çeşitli birimlerinde çalışan personelin görev tanımları yapılarak ilgili müdür yardımcıları tarafından takibi yapılmaktadır.

Teknolojik Düzey

Okulumuzda her sınıfta ve laboratuarda toplam 24 adet akıllı tahta  bulunmaktadır.

Okulumuzda 3 adet projeksiyon cihazı ve 12 adet bilgisayar bulunmaktadır.

Bunun yanında 2 adet ADSL bağlantısı, 5 adet yazıcı, 2 adet tarayıcı, 2 telefon hattı, 2 fotokopi makinesi,  bulunmaktadır.Okulumuz Fatih projesi kapsamındadır öğrencilerize 420 adet öğretmenlerimize 48 adet tablet dağıtımı yapılmıştır.

Tüm idari personel ve öğretmenler bu teknolojik donanımları kullanıcı düzeyinde kullanabilmektedir.

Yayın: 29.02.2016 - Güncelleme: 27.04.2022 14:08 - Görüntülenme: 2321