Kas

TÜYAP Kitap Fuarı 2023 yılında da okurlara kapılarını açtı. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde hazırlanan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 28 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenleniyor. Yüzlerce yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşuyor.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İÇİN ANMA VE HATİM PROGRAMI KAPSAMINDA EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

Ekm

İmam hatip okulları kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri 27 Ekim 2023 Cuma günü Türkiye'deki imam hatip okullarının kurucusu ve  İstanbul İmam Hatip Okulu'nun ilk müdürü olan Mahmut Celalettin Ökten’nin Edirnekapı şehitliğindeki mezarını ziyaret ettiler.

Güzel Ezan okuma ve hutbe okuma Okul içi yarışması yapıldı

Eyl

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLADI. DERSLERİMİZ 07:40 TA BAŞLIYOR!

AÇIK LİSE 2022-2023 DÖNEM DİPLOMALARI ÇIKTI

May

Önder İmam Hatipliler Derneği’nin (ÖNDER) “Her Kitap Yeni Bir Hayat” yarışması sınavı okulumuzda öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde GENÇLER Var

Nis

28 MART-02 NİSAN KÜTÜPHANE HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE İDRAK ETTİK!

Nis

ÖĞRENCİNİZİN ÖZELLİKLE DEVAMSIZLIK BİLGİLERİNİ KÜÇÜK BİR ÖDEME İLE ANINDA ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Eyl

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARIMIZIN DERS PROGRAMI BELLİ OLDU

Mrt

İslam; Kültür, Sanat, Bilim, Düşünce ve Edebiyat alanında isim yapmış şahsiyetlerin sık sık anılması amacıyla okulumuz koridor ve sınıflarına isimleri verildi.

Mrt

12. sınıflara yönelik YKS Türkiye geneli deneme sınavlarımız devam ediyor. Bu kapsamda Şubat ayı sınav denemesinde de yavrularımız ter döktü. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Okuyan 7´ler projesi kapsamında okulun açılışından bu yana aksamadan sürdürülen yedi kitap okuma takımı faaliyetlerine devam ediyor.